Podnikání a ekonomický rozvoj: jaký je rozdíl mezi neorakouskou a novou institucionální ekonomii? - Grochová, Ladislava
Objasnenie úlohy podnikateľa v ekonomickom rozvoji z pohľadu neorakúskej a novej inštitucionálnej ekonómie a porovnanie obidvoch pohľadov.