Nákup krytých dlhopisov Eurosystémom - riziká do budúcnosti - Kotlebová, Jana, 1969-
Nekonvenčná menová politika Eurosystému. Nákup krytých dlhopisov (covered bond purchase programme - CBPP). Podmienky tohto obchodu. Vývoj nákupu krytých dlhopisov Eurosystémom. Program pre trhy s cennými papiermi - securities market programme. Ešte neprišiel čas pre exitovú stratégiu v eurozóne. Hlavné a dlhodobejšie refinančné operácie - vplyv na likviditu v eurozóne.