Medzinárodné ekonomické vzťahy-aktuálny a komplexný študijný text - Kita, Jaroslav
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá zmenami vo vývoji medzinárodných ekonomických vzťahov a analyzuje ich interakciu. Klasifikuje ich previazanosť s vonkajším politickým prostredím.