Produkty závislé od príjmu spotrebiteľa je lepšia hypotéka alebo stavebný úver? - Škriniar, Pavel, 1979-
Dôvody čerpania hypotekárneho úveru. Ceny nehnuteľností. Stavebné sporenie alebo hypotekárny úver. Možnosti využitia stavebného úveru. Kombinácia dvoch úverových produktov. Porovnanie stavebného a hypotekárneho úveru.