Vnútorné a vonkajšie faktory vplývajúce na trh práce v meste Bratislava a v bratislavskom regióne - Tvrdoň, Jozef
Hodnotenie a postavenie mesta Bratislavy v regionálnych súvislostiach. Trh práce, zamestnanosť a štruktúra ekonomických aktivít v meste Bratislava. Stratégia regionálneho rozvoja v stredoeurópskych súvislostiach.