Separovanie odpadu v meste Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
Problematika nakladania s odpadom v meste Michalovce a v priľahlých obciach. Dosiahnuté výsledky v oblasti separácie zaostávajú za cieľmi Programu odpadového hospodárstva SR, ako aj za celoslovenským priemerom. Návrhy autorov.