Posudzovanie výkonnosti - Nemeth, František
Posudzovanie výkonnosti ako metóda a proces identifikácie, sledovania, merania, ohodnotenia a rozvoja individuálnej zamestnaneckej výkonnosti. Metódy, proces a ciele posudzovania.