Experimentálna štúdia o voľbe typu stratégie v závislosti na možnostiach kooperácie - Gróf, Marek
Ekonomický experiment s účastníkmi v experimentálnom laboratóriu. Možnosti kooperácie u partnerov. Sklon k využívaniu rovnovážnych stratégií na úkor využívania Laplaceho kritéria nedostatočnej evidencie, respektíve kritéria maximin.