Výskum ako faktor inovačného rozvoja - Klas, Antonín
Dôvody konkurencie lacnej pracovnej sily napriek stúpajúcej vzdelanostnej úrovne obyvateľstva na Slovensku. Potreba rozvoja domáceho výskumu. Zdroje finančného zabezpečenia výskumu. Inštitucionálne zabezpečenie výskumu.