Prínos Edmunda Phelpsa, nositeľa Nobelovej ceny, k rozvoju makroekonomickej teórie - Workie Tiruneh, Menbere
Stručný životopis a prínos nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2006 Edmunda Phelpsa k rozvoju ekonomickej teórie.