HR Gold 2010: dvanásty ročník súťaže - Hudáková, Anna
HR Gold, slovenská cena za riadenie a rozvoj ľudských zdrojov. Najvýraznejšia osobnosť v oblasti rozvoja personálneho manažmentu na Slovensku. Projekty v danej oblasti a inovatívne riešenia podnikových problémov.