Podniková stratégia: pasca s názvom "realizácia" - Roger L., Martin
Prepojenosť podnikovej stratégie s jej realizáciou. Stratégia ako rozhodovanie a realizácia ako vykonávanie rozhodnutia. Skúsenosti zamestnancov a vrcholový manažment. Kaskádovanie rozhodovania.