Rozhodovacie procesy v manažérstve - Šolc, Marek
Charakteristika a štruktúra rozhodovacích procesov. Postupné kroky a druhy rozhodovacích procesov. Technika rozhodovacích metód manažérov. Pragmatické, realizovateľné riešenia.