Zámery hroziace vážnymi dôsledkami aktuálne európske témy v oblasti životného poistenia - Čamek, Miroslav
Zabezpečenie rovnakého prístupu k tovarom a službám pre všetkých a za rovnakých podmienok. Gender smernica a smernica Age & Disability. Garančné schémy v poisťovníctve (IGS). Európske penzijné systémy.