Ďalšou výzvou je prepájanie
Popularita nakupovania cez internet. Prepájanie reálnych predajní s internetovými ako súčasný trend a trend pre budúcnosť. Počet internetových obchodov v súčasnosti na Slovensku. Kategórie nakupujúcich na internete a tovaru nakupovaného na internete. Ktorý tovar chýba pre kupujúcich na internete.