Verejné obstarávanie podprahových zákaziek a zákaziek s nízkymi hodnotami - Veverková, Ingrid
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Pravidelné zadávanie podprahových zákaziek a zákaziek s nízkymi hodnotami.