Biznis klastre - motivácia pre samosprávy - Balog, Miroslav
Finančné zdroje samospráv a hľadanie nekonvenčných prípadne alternatívnych zdrojov riešenia. Klastre ako firemné prístupy zvyšovania konkurencieschopnosti. Spájanie sa do firemných zoskupení. Mikroekonomický rozvojový faktor samospráv. Reálne fungujúce klastrové iniciatívy na Slovensku.