Cloud computing prichádza - ste pripravený? - Krošlák, Peter
Vymedzenie pojmu cloud computing (" klaud" ). Príležitosť v klaude. Privátny klaud podľa Gartnerovho "Hype cycle". Privátny verzus verejný klaud. Ekonomika klaudu. Pripravenosť na privátny klaud.