Vybrané aspekty využívania IKT (spätná väzba a jej realizácia) - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza vybraných nástrojov skvalitnenia vyučovania prostredníctvom informačných a komunikačných technológií. Pedagogické a didaktické aspekty vyučovacieho procesu a možnosti jeho skvalitňovania. Hlavný aspekt zvyšovania kvality vzdelávania - zavádzanie dynamickej, relatívne rýchlej spätnej väzby. Definovanie spätnej väzby a poukázanie na možnosti jej realizácie s využívaním IKT. Návrh spôsobu vedeckého odôvodnenia vplyvu viacerých nástrojov spätnej väzby, možnosti ďalšieho výskumu v danej oblasti.