Súčasné trendy v tvorbe distribuovaných systémov - Janček, Ľubomír
Distribuované systémy predstavujú atraktívny prístup k tvorbe informačných systémov. Paradigmy tvorby distribuovaných systémov. Prednosti a nevýhody a niektoré aspekty ich implementácie. Príklady na funkčné systémy z praxe, ktoré ilustrujú možnosť aplikácie daného prístupu.