Financial crisis on the insurance market in Slovakia - Meluchová, Jitka, 1965-
Vplyv finančnej krízy na vývoj poistného trhu na Slovensku. Jadrom štúdie bolo zmapovať negatívne vplyvy globálnej recesie na vývoj poistného trhu. Riziká, ktoré ovplyvňujú uzatváranie nových poistných zmlúv. Analýza slovenského poistného trhu.