Procesný prístup k informačným systémom organizácií - Schmidt, Peter, 1968-
Základné pojmy a kritériá procesného prístupu k informačným systémom v organizáciách. Charakteristika verejnej správy. Rozdiely medzi súkromnými a verejnými organizáciami. Procesy v organizáciách. Členenie procesov organizácie. Procesné riadenie. Prechod od funkčného riadenia k procesnému riadeniu. Procesný prístup v podnikových informačných systémoch. Klasifikácia podnikových informačných systémov. Informatizácia verejnej správy. Architektúra integrovaného informačného systému verejnej správy.