Lingvistický prístup ku kvantifikácii a modelovaniu biznis procesov - Stašák, Jozef
Štruktúra a vlastnosti biznis procesov z pohľadu ich kvantifikácie. Kvantifikácia horizontálnej a vertikálnej štruktúry biznis procesov. Lingvistický prístup ku kvantifikácii a modelovaniu biznis procesov. Aplikácia umožňujúca vytvorenie modelu biznis procesu. Principiálna schéma aplikácie umožňujúcej vytvorenie modelu biznis procesu založeného na lingvistickom prístupe k jeho kvantifikácii.