Vplyv globálnej finančnej krízy na poistný trh Slovenska - Meluchová, Jitka, 1965-
Problematika prevládajúcej finančnej krízy a jej vplyv na poistný trh Slovenskej republiky. Zmapovanie negatívnych dopadov globálnej recesie na súčasný vývoj poistného trhu a analýza rizík ovplyvňujúcich uzatváranie nového poistenia.