Malajzia - ostrov, polostrov, tiger - Danielová, Katarína
Pôvodní obyvatelia, obyvateľstvo Malajzie. Geografické informácie. Prírodné bohatstvo. Dejiny Malajzie, náboženstvo. Hospodársky vývoj. Členstvo Malajzie v medzinárodných zoskupeniach.