Regulačné obvody v podnikových informačných systémoch - Grell, Michal
Informačné systémy na podporu výkonnosti podniku. Rozvinuté plánovanie a rozvrhovanie výroby. Koncept APS - Advanced planning and scheduling. Dynamické plánovanie výroby. Koncept MSO - modelovanie, simulácia, optimalizácia. Koncept kybernetickej regulácie SRM. Regulačné obvody v praxi výrobných podnikov. Softvérová podpora.