Předpoklady zavedení e-learningu do vysokoškolského vzdělávání a hodnocení jeho přínosu v procesu formování a rozvoje kompetencí studentů - Poulová, Petra
Pojem e-learning. Možnosti využívania študentov počítač a internet. Skúsenosti študentov s e-learningom. Hodnotenie prínosov e-learningu v procese formovania a rozvoja kompetencií študentov vysokých škôl.