Podnikanie prostredníctvom informačných a komunikačných technológií - Szivósová, Mária, 1958-
Analýza súčasného stavu elektronického podnikania, vymedzenie základných pojmov. Definícia a charakteristika elektronického podnikania. Nové trendy a vplyvy podnikania na internete. Hlavné aktivity v oblasti elektronického podnikania. Nové poznatky v oblasti elektronického podnikania. Charakteristika a špecifiká súčasného stavu elektronického podnikania. Prieskum podmienok aplikácie elektronického podnikania v podnikoch na Slovensku. Možnosti a spôsoby riešenia problémov pri zdokonaľovaní elektronického podnikania.