Zo sedla bicykla do Murmansku - pohľad geografa - Chrenka, Branislav
Geografické informácie o Bielorusku. Bieloruské hospodárstvo 20. storočia. Prezident Alexander Lukašenko. Významné mestá Bieloruska. Murmansk.