Kam směřuje vývoj informačních a komunikačních technologií v České a Slovenské republice - Doucek, Petr
Základné porovnanie budovania informačnej spoločnosti v Českej republike a na Slovensku. Porovnanie tohto vývoja s ostatnými krajinami Európy. Možné scenáre rozvoja informačnej spoločnosti v Európe po skončení ekonomickej krízy.