Ekonomická kríza a podniky v SR - Barátová, Veronika
Moderné spoločnosti a ich závislosť na rastúcej produktivite. Spotreba domácností a situácia v SR. Snaha podnikov ovplyvniť dopyt vo svoj prospech. Finančný manažment. Zdroje krytia v podnikoch. Oživenie hospodárstva Slovenskej republiky. Výsledky prieskumu.