Základný koncept podnikateľského modelu - Bednár, Richard, 1985-
Podnikateľský model a jeho definície. Vznik podnikateľských modelov a koncepcií. Tendencie pohľadov na túto problematiku. Ekonomicko-procesne-hodnotový pohľad. Súbory a činnosti podniku.