Úrokové sadzby a ceny za úvery - Bešinová, Zuzana
Rozlišovanie úverov pre podnikateľov podľa účelu. Základná sadzba pre podnikateľské úvery a jej určenie bankou na základe limitnej úrokovej sadzby Európskej centrálnej banky. Medzibankový trh SR a eurozóny.