<The> Structural Changes and Results of Agricultural Companies in the Slovak Republic - Šúbertová, Elena
Analýza štruktúry slovenských poľnohospodárskych podnikov. Údaje a metódy. Štruktúra vlastníctva na slovenských farmách. Diskusia: ekonomické výsledky farmárov v Slovenskej republike. Súčasná situácia v slovenskom poľnohospodárskom podnikaní.