Šanca uspieť už nemusí prísť - Kantorík, Juraj
Rozhovor s prezidentom žilinského závodu Kia Slovakia. Základné fakty o závode Kia Slovakia v Žiline. Najväčší partneri spoločnosti. Sedemročná záruka na automobil Kia cee´d. Problém s prácou nadčas. Potreba väčšej flexibility. Riešenie dopadov hospodárskej krízy v závode.