Riadenie vzťahov so zákazníkmi v programe Omega - Bodzsárová, Veronika
Generovanie zisku a získavanie čo najväčšieho počtu zákazníkov je cieľom každého podniku. Systém CRM pri zabezpečovaní lepších vzťahov so zákazníkmi. Fázy CRM a jednotlivé časti obchodného cyklu. Voľba optimálneho CRM informačného systému.