Pán sveta luxusu Bernard Arnault - Adamsová, Susan
Svetové impérium luxusných značiek LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy). Expanzia firmy do ázijských krajín - do Číny, Mongolska, Vietnamu. Luxusný tovar, ktorý firma predáva. Rodinné impérium.