<The> role of teaching intercultural communication in tertiary education - Némethová, Ildikó, 1974-
Rozličné spôsoby vyučovania interkultúrnej komunikácie v terciárnom vyučovaní. Interkultúrna komunikácia, kultúra a ekonomika. "Mentálne modely" a viera v tvorbu blahobytu. Neproduktívne ekonomické kultúry. Kultúra a ekonomický vývoj. Kultúrna typológia hodnôt.