Poskytovanie logistických služieb na Slovensku a v zahraničí prostredníctvom logistických centier - Boorová, Brigita, 1979-
Logistické centrá ako oblasti uskutočňovania aktivít spojených s dopravou, logistikou a distribúciou tovaru. Predmetom logistického reťazca je súbor informačných tokov. Poskytovanie logistických služieb na Slovensku a v zahraničí.