Specialized course on European civilization as an instrument of European identity development - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Ako Slovensko vstúpilo do Európskej únie, kladie sa veľký dôraz na všeobecné jazykové a komunikačné kompetencie krajiny. Európska identita. História európskej civilizácie. Kultúrna diverzita špecifických regiónov.