An introduction to the global competitive Index (CGI) with findings on selected Eastern European countries - Brüderl, Georg
Stanovenie a princípy globálneho indexu porovnania národných ekonomík vybraných štátov východnej Európy. Dvanásť pilierov kompetencií vstupu nových, rozvíjajúcich sa trhov. Motivačné faktory.