Towards the issues of quality and knowledge in language education in the period of knowledge society - Breveníková, Daniela
Kvalita a vedomosti vo vyučovaní jazykov. Využitie TQM (Total quality management) pri výučbe jazykov. Definícia základných pojmov. Výhody TQM filozofie pri výučbe jazykov. Porovnanie Tayloresque a TQM prístupov pri výučbe jazykov.