Prínosy vhodne implementovaného SMK v modernom riadení organizácie - Frischer, Peter
Využitie možností fungujúceho systému manažérstva kvality (SMK). Podniková kultúra a TQM. Ako zabezpečiť cez správnu aplikáciu noriem EN ISO série 9000 úspešné fungovanie organizácie na trhu.