Zmeny v živnostenskom zákone a ich dopady na podnikateľské subjekty - Deáková, Stanislava, 1974-
Novela zákona a zásadné zmeny pre podnikateľov podliehajúcich úprave živnostenského zákona. Druhy živností. Osvedčenie o živnostenskom oprávnení. Úlohy jednotného kontaktného miesta (JKM). Zníženie byrokracie.