Majetková angažovanosť banky v podmienkach Slovenskej republiky - Dudáková, Nora
Princíp limitovania výšky potenciálnej maximálnej expozície vlastných zdrojov banky. Prístup k diverzifikácii rizika. Záväzné predpisy slovenského bankového trhu kontrolované Národnou Bankou Slovenska. Ciele riadenia majetkovej angažovanosti banky.