Výskum znalostí a poznatkov v ekonomike - koncepcie, metodológia, výsledky - Buček, Milan
Teoretické východiská skúmania znalostí v ekonomike. Špecifiká tvorby, distribúcie a využívania znalostí v metropolitných, priemyselných a vidieckych regiónoch. Charakteristika znalostnej ekonomiky v metropolitných regiónoch. Dynamika znalostí v priemyselných regiónoch. Dynamika znalostí vo vidieckych a periférnych regiónoch.