Inteligentní sítě změní obchodní strategie Vývoj situace v energetickém sektoru, aneb směřuje skutečně ke „Smart Grid”? - Dvořák, Petr
Zmeny v produkcii elektrickej energie v nasledujúcej dekáde. Nové trendy a nové segmenty v energetike. Inteligentné siete. Riadenie decentralizovaného dopytu. Synchronizácia malých elektrární a domácností.