Územná samospráva ako súčasť inštitucionálneho prostredia znalostnej ekonomiky - Žárska, Elena, 1955-
Prieskum indikátorov znalostnej ekonomiky v podmienkach miestnej samosprávy SR. V príspevku je prezentovaná len vybraná časť získaných výstupov.