<Die> Plurizentrizität des deutschen und andere aktuelle Schwerpunkte in der Auslandsgermanistik - Adamcová, Lívia
Relevantné otázky súčasnej germanistickej lingvistiky ako je napr. spisovná nemčina, jazykové rozdiely medzi jednotlivými formami nemčiny. Skúmanie nemčiny ako pluricentrického jazyka s rôznymi jazykovými centrami.