Modeling Strategy of Locating Incinerators in Slovak Republic - Pekár, Juraj, 1972-
Odpad a spracovanie odpadu na Slovensku. Spaľovanie odpadu. Modelovanie zberných miest na Slovensku. Lokácia spaľovní v Slovenskej republike.